Dziś mamy 4 czerwca 2020, czwartek, imieniny obchodzą:

25 kwietnia 2019

Cukrownia Nakło poszukuje ślusarza-mechanika. Sprawdź!

Krajowa Spółka Cukrowa S.A. w Toruniu Oddział „Cukrownia Nakło” w Nakle nad Notecią, ul. Rudki 1 zatrudni:


ŚLUSARZA-MECHANIKA

Wymagania:

  • wykształcenie zawodowe lub średnie,
  • kierunek ślusarz, mechanik, frezer, tokarz lub podobne
  • staż pracy w zawodzie min. 2 lata.
Miejsce świadczenia pracy – Nakło nad Notecią

Oferty prosimy składać w dziale kadrowo-płacowym „Cukrowni Nakło”.

Kontakt telefoniczny 52 386 06 61 w. 223 i 264

Artykuł sponsorowany: Materiał Partnera

Oceń artykuł: 4 12

Czytaj również

udostępnij na FB
0

O Stowarzyszeniu Oficerów Więziennictwa. Czym się zamuje?

Przyglądamy się bliżej działalności Stowarzyszenia Oficerów Więziennictwa. Jaka jest jego #historia? Jakie stawia sobie cele? Do czego dąży w swoich działaniach?

(czytaj więcej)
0

Dzień Różnorodności Biologicznej. Dlaczego należy dbać o każdy gatunek?

Środowisko naturalne w ostatnich dekadach musi mierzyć się z wieloma wyzwaniami.# Niestety, za część tych problemów odpowiada człowiek i jego działalność, prowadząca m.in. do intensyfikacji efektu cieplarnianego. Obchodzony z inicjatywy ONZ Międzynarodowy Dzień Różnorodności Biologicznej (22 maja) to dobry moment, by zauważyć, że każdy z nas może przeciwdziałać negatywnym zmianom w światowym ekosystemie.

(czytaj więcej)
0

Zdrowe odżywianie podczas pracy zdalnej. Przepis na sałatkę w stylu toskańskim

Pomimo cyklicznego znoszenia obostrzeń wielu z nas wciąż pracuje w trybie #zdalnym. A to z kolei stanowi nie lada wyzwanie dla naszej codziennej diety. Inaczej bowiem komponujemy menu zabierane do firmy, inaczej podejść należy do planowania posiłków, pracując w domowym zaciszu. W obu jednak przypadkach kluczem jest zbilansowana dieta, zapewniająca siłę i energię na cały dzień intensywnej pracy.

(czytaj więcej)
0

Każdy może zostać szefem kuchni. Wystarczą produkty i pomysł

Czas spędzany w domu i utrudniony dostęp do niektórych produktów, mogą okazać się #źródłem ciekawych pomysłów. Okazuje się, że w na co dzień niedocenianych zasobach domowej spiżarni, drzemie niemały potencjał. O tym, jak własną kuchnię zamienić w prawdziwą fabrykę smakołyków rozmawiamy z Jakubem Kuroniem – szefem kuchni i ekspertem kulinarnym.

(czytaj więcej)