Dziś mamy 4 czerwca 2020, czwartek, imieniny obchodzą:

16 września 2019

Festyn Rodzinny w Wieszkach. Zabawa na zakończenie lata

fot. DW

fot. DW

W minioną sobotę w Wieszkach odbył się Festyn Rodzinny z okazji # zakończenia lata.

Głównym punktem imprezy było otwarcie altany nazwanej „Ryneczkiem”. Projekt jest wspólnym dziełem: Renaty Wyrostek, Emilii Kaszuby, Agaty Jeszki, Marty Leppert.

Uczestnikom zabawy dopisały humory oraz pogoda. Mieszkańcy przez kilka godzin mieli okazję do wspólnej zabawy.

W czasie festynu swoje umiejętności muzyczne zaprezentowały Mroczanki. 

Oceń artykuł: 4 0

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (5) Zgłoś naruszenie zasad

    • -1 (3)

    Ryży, w dniu 16-09-2019 17:22:56 napisał:

    Kto wpadł na taki durny pomysł zeby altanke malować na czarno ? To nie powinno sie nazywac ryneczek tylko umieralnia . Stary sołtys był lepszy od tego co użeduje teraz

    odpowiedz

    • -1 (3)

    Szkoda mi Ciebie, w dniu 16-09-2019 18:44:34 napisał:

    Ryżu czy jak Ci tam, Co to kurna jest "użeduje" analfabeta z Ciebie czy po prostu nieuk?

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • 2 (2)

    Andrzej, w dniu 17-09-2019 20:09:34 napisał:

    Ryży ....... ... Każdy z nas może mieć swoje zdanie jednemu nie podoba się kolor drugiemu jakość ile ludzi tyle opinii . Więc od tego są zebrania trzeba przyjść i powiedzieć że chcesz aby była np. różowa . I każde zdanie każdego mieszkańca się liczy .... No ale najlepiej nic się nie udzielać ale krytykować . Co do sołtysa ... Jest to funkcja bardzo nie wdzięczna bo wszystkim i tak nie dogodzisz . I tu nasuwa mi się myśl podaj swoje dane a ja osobiście cię zgłoszę na kandydata

    odpowiedz

    • 1 (1)

    Kamila , w dniu 18-09-2019 04:34:46 napisał:

    Andrzej popieram w stu procentach.

    odpowiedz

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Botox zmarszczki lwie
Szkolenia bhp wstępne
od 30PLN
Fotopoduszka w kształcie serca
30,00PLN
Metkownica SATO JUDO 26
sugerowana cena producenta: 184,50PLN
Sypialnia Dąb Sonoma i wstawki w połyskującej bieli
Szczotka elektryczna z jonizacją Fox Red Hot
175PLN 140PLN
Ochrona środowiska dla firm
od 50PLN
Pokój dzienny/ jadalnia
0

O Stowarzyszeniu Oficerów Więziennictwa. Czym się zamuje?

Przyglądamy się bliżej działalności Stowarzyszenia Oficerów Więziennictwa. Jaka jest jego #historia? Jakie stawia sobie cele? Do czego dąży w swoich działaniach?

(czytaj więcej)
0

Dzień Różnorodności Biologicznej. Dlaczego należy dbać o każdy gatunek?

Środowisko naturalne w ostatnich dekadach musi mierzyć się z wieloma wyzwaniami.# Niestety, za część tych problemów odpowiada człowiek i jego działalność, prowadząca m.in. do intensyfikacji efektu cieplarnianego. Obchodzony z inicjatywy ONZ Międzynarodowy Dzień Różnorodności Biologicznej (22 maja) to dobry moment, by zauważyć, że każdy z nas może przeciwdziałać negatywnym zmianom w światowym ekosystemie.

(czytaj więcej)
0

Zdrowe odżywianie podczas pracy zdalnej. Przepis na sałatkę w stylu toskańskim

Pomimo cyklicznego znoszenia obostrzeń wielu z nas wciąż pracuje w trybie #zdalnym. A to z kolei stanowi nie lada wyzwanie dla naszej codziennej diety. Inaczej bowiem komponujemy menu zabierane do firmy, inaczej podejść należy do planowania posiłków, pracując w domowym zaciszu. W obu jednak przypadkach kluczem jest zbilansowana dieta, zapewniająca siłę i energię na cały dzień intensywnej pracy.

(czytaj więcej)
0

Każdy może zostać szefem kuchni. Wystarczą produkty i pomysł

Czas spędzany w domu i utrudniony dostęp do niektórych produktów, mogą okazać się #źródłem ciekawych pomysłów. Okazuje się, że w na co dzień niedocenianych zasobach domowej spiżarni, drzemie niemały potencjał. O tym, jak własną kuchnię zamienić w prawdziwą fabrykę smakołyków rozmawiamy z Jakubem Kuroniem – szefem kuchni i ekspertem kulinarnym.

(czytaj więcej)