Dziś mamy 4 czerwca 2020, czwartek, imieniny obchodzą:

01 grudnia 2019

Budynek PSSE po termomodernizacji. Prace wykonała firma z Karnówka

fot. MM

fot. MM

Zakończono termomodernizację budynku Powiatowej Stacji Sanitarno-#Epidemiologicznej w Nakle. Prace poprawiły funkcjonalność obiektu.

Do przetargu stanęło 7 firm. Ostatecznie pracami zajmowała się firma HOLBUD Arkadiusz Holec z Karnówka za kwotę ponad 159 tys. zł. Wykonano docieplenie ścian zewnętrznych i dachu wraz z pracami towarzyszącymi. Koszty sfinansowali: Starostwo Powiatowe w Nakle, Urząd Gminy w Nakle oraz Kujawsko-Pomorski Inspektor Sanitarny w Bydgoszczy.

Oceń artykuł: 2 2

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (7) Zgłoś naruszenie zasad

    • 6 (10)

    nakielanin, w dniu 01-12-2019 20:22:54 napisał:

    Ładnie, mogliby tak tez bloki w Nakle przemalowac a nie ta pasteloza wszedzie

    odpowiedz

    • -5 (9)

    pppp, w dniu 01-12-2019 20:52:38 napisał:

    Jak za komuny było wszystko szare to wam się nie podobało a teraz "Ładnie"?

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • 0 (2)

    Nati91, w dniu 01-12-2019 22:14:57 napisał:

    Gdzie to Dino będą budować?

    odpowiedz

    • -3 (13)

    Ania, w dniu 01-12-2019 22:51:30 napisał:

    Dino chyba w Nakle,chociaż lepiej Abc bo od nowego roku też jak żabki będą mogły być otwarte,bo świadczyć będą usługi pocztowe swoją drogą mam dość tego zakazu handlu...

    odpowiedz

    • 3 (15)

    Ela, w dniu 02-12-2019 09:30:11 napisał:

    Pani Aniu zawsze może pani otworzyć swój sklep i pracować nawet 24 godziny na dobę, a nie tylko wymagać a samej sie lenić.

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Narożnik z funkcją spania, możliwość wyboru tkanin
Gabaryty (3,2m x 4,5m)
Meble kuchenne
DATECS Maluch E.ko
sugerowana cena producenta: 1351,77PLN
Prowadzenie kadr i płac dla firm
od 50PLN
Usta - powiekszanie
Sprawdzanie świateł
GratisPLN
Opracowujemy Instrukcje bhp
od 50PLN
0

O Stowarzyszeniu Oficerów Więziennictwa. Czym się zamuje?

Przyglądamy się bliżej działalności Stowarzyszenia Oficerów Więziennictwa. Jaka jest jego #historia? Jakie stawia sobie cele? Do czego dąży w swoich działaniach?

(czytaj więcej)
0

Dzień Różnorodności Biologicznej. Dlaczego należy dbać o każdy gatunek?

Środowisko naturalne w ostatnich dekadach musi mierzyć się z wieloma wyzwaniami.# Niestety, za część tych problemów odpowiada człowiek i jego działalność, prowadząca m.in. do intensyfikacji efektu cieplarnianego. Obchodzony z inicjatywy ONZ Międzynarodowy Dzień Różnorodności Biologicznej (22 maja) to dobry moment, by zauważyć, że każdy z nas może przeciwdziałać negatywnym zmianom w światowym ekosystemie.

(czytaj więcej)
0

Zdrowe odżywianie podczas pracy zdalnej. Przepis na sałatkę w stylu toskańskim

Pomimo cyklicznego znoszenia obostrzeń wielu z nas wciąż pracuje w trybie #zdalnym. A to z kolei stanowi nie lada wyzwanie dla naszej codziennej diety. Inaczej bowiem komponujemy menu zabierane do firmy, inaczej podejść należy do planowania posiłków, pracując w domowym zaciszu. W obu jednak przypadkach kluczem jest zbilansowana dieta, zapewniająca siłę i energię na cały dzień intensywnej pracy.

(czytaj więcej)
0

Każdy może zostać szefem kuchni. Wystarczą produkty i pomysł

Czas spędzany w domu i utrudniony dostęp do niektórych produktów, mogą okazać się #źródłem ciekawych pomysłów. Okazuje się, że w na co dzień niedocenianych zasobach domowej spiżarni, drzemie niemały potencjał. O tym, jak własną kuchnię zamienić w prawdziwą fabrykę smakołyków rozmawiamy z Jakubem Kuroniem – szefem kuchni i ekspertem kulinarnym.

(czytaj więcej)