Dziś mamy 1 czerwca 2020, poniedziałek, imieniny obchodzą:

24 marca 2020

Tragiczny wypadek w powiecie lipnowskim. Pojazdy stanęły w płomieniach

fot. KWP Bydgoszcz

fot. KWP Bydgoszcz

Do tragicznego w skutkach wypadku doszło w miejscowości Wólka w powiecie #lipnowskim. W wyniku czołowego zderzenia suzuki vitara z ciężarowym mercedesem na miejscu zginęła kierująca autem osobowym. Policjanci, pod nadzorem prokuratora, wyjaśniają okoliczności zdarzenia.

Wczoraj (23.03.20) około 10.00 na krajowej „dziesiątce” w miejscowości Wólka w powiecie lipnowskim doszło do czołowego zderzenia dwóch aut: ciężarowego mercedesa z naczepą i suzuki vitara. Na miejscu przez kilka godzin działały służby – straż pożarna, ratownicy pogotowia, a także policjanci.

Ze wstępnych ustaleń funkcjonariuszy wynika, że do zderzenia doszło, gdy osobowe auto, z nieznanych przyczyn, zjechało na przeciwległy pas jezdni.

Niestety oba pojazdy stanęły w płomieniach. Na miejscu zginęła 45-latka, kierująca suzuki.

Kierowcy mercedesa, 35-letniemu mieszkańcowi powiatu mławskiego, udało się wydostać z ciężarówki. Mężczyzna nie odniósł obrażeń. Był trzeźwy. Policjanci, pod nadzorem prokuratora, wykonują czynności w tej sprawie, aby ustalić przyczyny tragedii.

Materiał: KWP Bydgoszcz

Oceń artykuł: 0 0
Pliki do pobrania
136-272903.jpg

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (3) Zgłoś naruszenie zasad

    • 0 (0)

    loko, w dniu 24-03-2020 19:55:19 napisał:

    jak się nie obawiacie na wakacje do Włoch

    odpowiedz

    • -4 (4)

    qwa, w dniu 25-03-2020 11:00:55 napisał:

    Kobieta to niewątpliwie stworzenie Borze, ale pewniej byłoby dla wszystkich gdyby przebywała w oborze a nie siadała za kierownicę samochodu.

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Bon upominkowy
MEBLE PIOTR PASIEKA
Pieczątki Colop
Fotopuzzle z nadrukiem A4
26,90PLN
Klasyka w nowym wydaniu w kolorze Orzech Koniakowym
Meble kuchenne
Prowadzenie kadr i płac dla firm
od 50PLN
Szafy przesuwne
0

Nie kupisz już miału do celów grzewczych. Zmiany od 1 lipca 2020 r.

Od 1 lipca 2020 r. będzie obowiązywał zakaz sprzedaży miałów z węgla kamiennego dla #gospodarstw domowych oraz kotłów o mocy poniżej 1 MW. Do dyspozycji kupujących pozostaną jedynie droższe paliwa.

(czytaj więcej)
0

Dzień Różnorodności Biologicznej. Dlaczego należy dbać o każdy gatunek?

Środowisko naturalne w ostatnich dekadach musi mierzyć się z wieloma wyzwaniami.# Niestety, za część tych problemów odpowiada człowiek i jego działalność, prowadząca m.in. do intensyfikacji efektu cieplarnianego. Obchodzony z inicjatywy ONZ Międzynarodowy Dzień Różnorodności Biologicznej (22 maja) to dobry moment, by zauważyć, że każdy z nas może przeciwdziałać negatywnym zmianom w światowym ekosystemie.

(czytaj więcej)
0

Pielęgnacja włosów w czasie pandemii koronawirusa. O czym warto pamiętać?

Trwająca pandemia jest odczuwalna we wszystkich dziedzinach życia, szczególnie nasze zdrowie jest# obecnie pod specjalnym nadzorem. To czas, kiedy powinniśmy zwrócić szczególną uwagę na kondycję całego swojego organizmu. Nie zawsze jednak zdajemy sobie sprawę, że aktualna sytuacja może również negatywnie wpłynąć na nasze włosy.

(czytaj więcej)
0

Każdy może zostać szefem kuchni. Wystarczą produkty i pomysł

Czas spędzany w domu i utrudniony dostęp do niektórych produktów, mogą okazać się #źródłem ciekawych pomysłów. Okazuje się, że w na co dzień niedocenianych zasobach domowej spiżarni, drzemie niemały potencjał. O tym, jak własną kuchnię zamienić w prawdziwą fabrykę smakołyków rozmawiamy z Jakubem Kuroniem – szefem kuchni i ekspertem kulinarnym.

(czytaj więcej)