Dziś mamy 26 maja 2020, wtorek, imieniny obchodzą:

09 października 2018

Kolejny udany wyjazd do Bydgoszczy. Zorza nie miała trudnego zadania

Zorza Ślesin na kolejny mecz w rozgrywkach bydgoskiej B – klasy, wybrała się do Bydgoszczy. # Zadania nie miała trudnego i drugi wyjazd do Grodu nad Brdą okazał się sukcesem.

Połowa rundy jesiennej za nami, a gra Zorzy Ślesin to prawdziwa sinusoida emocji. Zaskakująco dobre mecze wyjazdowe ale za to brak błysku na własnym terenie. Stąd nie może dziwić pozycja w środku tabeli. Ostatnio jednak coś w drużynie tknęło i udało się nawet zdobyć 3 punkty na trudnym terenie, lidera tabeli.

W 7 kolejce, Zorza podejmowała czerwoną latarnię rozgrywek – Amatora Bydgoszcz. Zadanie wydawało się proste i w grę wchodził tylko komplet punktów. Jak się okazało przed meczem, gospodarze wystawili tylko 10 zawodników. Gra była więc formalnością i przypominała bardziej gierkę treningową, aniżeli mecz o punkty. Królem polowania został Sebastian Wolko, który zdobył aż 12 bramek! Zorza ostatecznie swój licznik trafień zamknęła na 22. Nie tracąc przy tym żadnego.  Tym samym, piłkarze odnieśli 3 zwycięstwo w tym sezonie.

Amator Bydgoszcz – Zorza Ślesin 0:22

Bramki: Sebastian Wolko 12, Paweł Barański 3, Jakub Treliński 2, Maciej Łoboda 2, Mateusz Plener, Karol Szandała, Roger Radajewski

Oceń artykuł: 8 4

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (3) Zgłoś naruszenie zasad

    • 2 (2)

    Fr, w dniu 09-10-2018 21:32:48 napisał:

    To są normalnie jaja.Co drudzy nie mieli nog☺

    odpowiedz

    • -1 (1)

    XxX, w dniu 09-10-2018 21:58:10 napisał:

    Dla kogo takie rozgrywki,czy nie lepiej zorganizować ligę powiatową seniorów

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Sprawdzanie zadymienia i analiza spalin
Sprawdzanie świateł
GratisPLN
Kasa fiskalna ONLINE FAREX PRO300
1299PLN PROMOCJAPLN
Sprawdzanie i regulacja ciśnienia w ogumieniu
Fotopoduszka w kształcie serca
30,00PLN
Przewóz krajowy
Meble systemowe Dąb Sonoma/ Biały Połysk
Elzab Zeta
sugerowana cena producenta: 2816,70PLN
0

Nie kupisz już miału do celów grzewczych. Zmiany od 1 lipca 2020 r.

Od 1 lipca 2020 r. będzie obowiązywał zakaz sprzedaży miałów z węgla kamiennego dla #gospodarstw domowych oraz kotłów o mocy poniżej 1 MW. Do dyspozycji kupujących pozostaną jedynie droższe paliwa.

(czytaj więcej)
0

Dzień Różnorodności Biologicznej. Dlaczego należy dbać o każdy gatunek?

Środowisko naturalne w ostatnich dekadach musi mierzyć się z wieloma wyzwaniami.# Niestety, za część tych problemów odpowiada człowiek i jego działalność, prowadząca m.in. do intensyfikacji efektu cieplarnianego. Obchodzony z inicjatywy ONZ Międzynarodowy Dzień Różnorodności Biologicznej (22 maja) to dobry moment, by zauważyć, że każdy z nas może przeciwdziałać negatywnym zmianom w światowym ekosystemie.

(czytaj więcej)
0

Pielęgnacja włosów w czasie pandemii koronawirusa. O czym warto pamiętać?

Trwająca pandemia jest odczuwalna we wszystkich dziedzinach życia, szczególnie nasze zdrowie jest# obecnie pod specjalnym nadzorem. To czas, kiedy powinniśmy zwrócić szczególną uwagę na kondycję całego swojego organizmu. Nie zawsze jednak zdajemy sobie sprawę, że aktualna sytuacja może również negatywnie wpłynąć na nasze włosy.

(czytaj więcej)
0

Każdy może zostać szefem kuchni. Wystarczą produkty i pomysł

Czas spędzany w domu i utrudniony dostęp do niektórych produktów, mogą okazać się #źródłem ciekawych pomysłów. Okazuje się, że w na co dzień niedocenianych zasobach domowej spiżarni, drzemie niemały potencjał. O tym, jak własną kuchnię zamienić w prawdziwą fabrykę smakołyków rozmawiamy z Jakubem Kuroniem – szefem kuchni i ekspertem kulinarnym.

(czytaj więcej)