Dziś mamy 5 czerwca 2020, piątek, imieniny obchodzą:

07 kwietnia 2020

Samowolnie opuścił zakład poprawczy. Policja poszukuje 20-latka

fot. KPP Nakło

fot. KPP Nakło

W związku ze zgłoszeniem o samowolnym oddaleniu z Zakładu Poprawczego z# Kcyni 20-letniego Adama Przybysza policjanci prowadzą poszukiwania. Wychowanek oddalił się z placówki wczoraj (6.04.2020) około godziny 20. Osoby, które znają miejsce pobytu poszukiwanego proszone są o kontakt.

Wczoraj (6.04.2020) około godziny 20.00, z Zakładu Poprawczego w Kcyni samowolnie oddalił się wychowanek Adam Przybysz ur. 03.09.1999 r., s. Jana i Aleksandry, zam. Gącz 28/1, gm. Janowiec Wielkopolski.

Za wymienionym policja prowadzi poszukiwania. Wszystkie osoby, które znają miejsce pobytu poszukiwanego, bądź mają wiedzę na temat tego, gdzie się ukrywa proszone są o kontakt z najbliższą jednostką policji lub pod numerem alarmowym 997. Gwarantujemy anonimowość!

Materiał: podkom. Justyna Andrzejewska - Oficer prasowy KPP Nakło nad Notecią

Oceń artykuł: 2 6

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (25) Zgłoś naruszenie zasad

    • 7 (19)

    Turek, w dniu 07-04-2020 18:28:54 napisał:

    Jak mógł uciec z takiego zakładu ? Czy już posypały się zwolnienia ?

    odpowiedz

    • -8 (12)

    Waclaw, w dniu 07-04-2020 19:41:42 napisał:

    Jezu hryste. To straszne

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • 12 (22)

    Mieszkaniec , w dniu 07-04-2020 19:56:10 napisał:

    7 wychowanków a 25 wychowawców i dał dyla

    odpowiedz

    • 15 (17)

    f, w dniu 07-04-2020 20:06:14 napisał:

    Kiedyś siedzieli tam za kradzież gołąbków, dzisiaj przebywają tam bandziory.Siedział za zabójstwo w 2016 roku swojej siostry , miała liczne rany kłute. Pewnie i wychowawcy się ich boją, choćby dlatego,ze mieszkają blisko Kcyni.Czy taki gnój nie powinien być w więzieniu?

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • 5 (5)

    Jest oki, w dniu 07-04-2020 21:01:38 napisał:

    Witam proszę sprawdzić w Bydgoszczy na ulicy świetlicowej 8 szwedal się bardzo podobny koleś koło bloku

    odpowiedz

    • 7 (11)

    Vin Diesel, w dniu 07-04-2020 21:08:47 napisał:

    W Zakładzie Poprawczym powinien byc do ukończenia 17 roku życia, potem powinien być przewieziony do Zakładu Karnego i odbyć 20 lat za głowe siostry. Bravo Panowie!!!!!!

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (2)
    • -4 (10)

    Micki, w dniu 07-04-2020 22:29:24 napisał:

    To nie czasami krewny Przybysza złotnika on też niezłe wałki kręcił podobieństwo całkiem całkiem. 34D

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • 4 (14)

    Wójt , w dniu 08-04-2020 04:15:59 napisał:

    I jak się teraz poprawi Ależ strata do zakładu

    odpowiedz

    • 6 (8)

    Obawa, w dniu 08-04-2020 08:21:03 napisał:

    Faktycznie to zabójca z 2016 r.. Można wpisać jego nazwisko i hasło morderstwo w Gączu i wyskakuje info na temat ja zabił swoją 30 letnią siostrę ostrym narzędziem. Lepiej uważać i nie wchodzić mu w drogę, bo chwyci za nóż. Uważam, że na takich przestępców w zakładzie poprawczym należało zwracać szczególną uwagę, bo przecież nie siedział za kradzież batonika z Biedronki....

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • 3 (11)

    Zenon, w dniu 08-04-2020 08:45:02 napisał:

    Uciekł jeden wychowanek,jaki to procent wszystkich wychowanków?1 czy 10???Ilu wychowawców przypada no jednego wychowanka?

    odpowiedz

    • 7 (9)

    Były pracownik , w dniu 08-04-2020 17:40:29 napisał:

    Poleciały już stołki w zakładzie chanba i wstyd. Zwolnić Dyrektora i wychowawce, wychodzi zpouchwalanie się z wychowankami,.

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • 1 (9)

    Niech żyje PIs !, w dniu 08-04-2020 22:06:19 napisał:

    Niech żyje PIS ! I jego decyzje!

    odpowiedz

    • -2 (4)

    Brus, w dniu 09-04-2020 06:34:39 napisał:

    To syn Kamana Poznaje go

    odpowiedz

    • 5 (9)

    kk, w dniu 09-04-2020 11:43:37 napisał:

    dyrektor gnida pisowska i donosiciel bez kompetencji i umiejetnosci co sobie stolek wyblagal, wychodzą efekty

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Sprawdzanie zadymienia i analiza spalin
Terminale płatnicze
Deska elewacyjna
Botox zmarszczki lwie
Sypialnia w ciemnym, orzechowym kolorze
Meble kuchenne
Posnet Ergo
sugerowana cena producenta: 1537,50PLN
Kasa fiskalna ONLINE FAREX PRO300
1299PLN PROMOCJAPLN
0

O Stowarzyszeniu Oficerów Więziennictwa. Czym się zamuje?

Przyglądamy się bliżej działalności Stowarzyszenia Oficerów Więziennictwa. Jaka jest jego #historia? Jakie stawia sobie cele? Do czego dąży w swoich działaniach?

(czytaj więcej)
0

Światowy Dzień Środowiska. Ochrona zasobów wodnych to konieczność

Kwestia dostępności wody jest obecnie jednym z największych wyzwań #dotyczących zrównoważonego rozwoju. Nie tylko w odległych zakątkach świata, ale także w Polsce. Obchodzony 5 czerwca z inicjatywy Organizacji Narodów Zjednoczonych Światowy Dzień Środowiska to dobry moment, by zastanowić się, co każdy z nas może zrobić w kontekście ochrony tego życiodajnego zasobu.

(czytaj więcej)
0

Zdrowe odżywianie podczas pracy zdalnej. Przepis na sałatkę w stylu toskańskim

Pomimo cyklicznego znoszenia obostrzeń wielu z nas wciąż pracuje w trybie #zdalnym. A to z kolei stanowi nie lada wyzwanie dla naszej codziennej diety. Inaczej bowiem komponujemy menu zabierane do firmy, inaczej podejść należy do planowania posiłków, pracując w domowym zaciszu. W obu jednak przypadkach kluczem jest zbilansowana dieta, zapewniająca siłę i energię na cały dzień intensywnej pracy.

(czytaj więcej)
0

Każdy może zostać szefem kuchni. Wystarczą produkty i pomysł

Czas spędzany w domu i utrudniony dostęp do niektórych produktów, mogą okazać się #źródłem ciekawych pomysłów. Okazuje się, że w na co dzień niedocenianych zasobach domowej spiżarni, drzemie niemały potencjał. O tym, jak własną kuchnię zamienić w prawdziwą fabrykę smakołyków rozmawiamy z Jakubem Kuroniem – szefem kuchni i ekspertem kulinarnym.

(czytaj więcej)