Dziś mamy 1 czerwca 2020, poniedziałek, imieniny obchodzą:

18 października 2019

Powstał wyczekiwany fragment chodnika. Będzie bezpieczniej

Ruch samochodowy oraz pieszych na ul. Mroteckiej w Nakle zwiększył się z chwilą powstania restauracji McDonald.

Wielokrotnie piesi skarżyli się na brak ok. 50 metrów chodnika wzdłuż ulicy Mroteckiej do nowej restauracji, które pozwoliłby bezpiecznie poruszać na tym odcinku drogi. Brakujący fragment został wybudowany, więc teraz powinno być bezpieczniej.

Oceń artykuł: 9 1

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (9) Zgłoś naruszenie zasad

    • 0 (4)

    krajan, w dniu 18-10-2019 17:08:40 napisał:

    Lepiej późno niż wcale.Mamy już w Nakle XXI wiek! Kawałek chodnika i poczucie bezpieczeństwa mieszkańców.

    odpowiedz

    • 3 (3)

    Smak, w dniu 18-10-2019 18:21:08 napisał:

    Powinni w Paterku na przeciwko przystanku zrobić od przejścia dla pieszych po drugiej stronie to dla ludzi bezpieczniej,niż przejść przez tą ruchliwą droge

    odpowiedz

    • 1 (7)

    Ala, w dniu 18-10-2019 18:58:37 napisał:

    Ten kawałek chodnika powinien wybudować inwestor, czyli McDonald. A o to powinni zadbać nasi włodarze.

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • -2 (6)

    bm, w dniu 18-10-2019 19:55:32 napisał:

    szkoda,ze akurat po lecie i wakacjach

    odpowiedz

    • 1 (9)

    janusz, w dniu 18-10-2019 20:04:13 napisał:

    Takie mamy władze ? A w swierczyku jakie my cuda dokonali, ojojoj ! tacy my wielcy tyle dróg, chodników, aa tam gdzie trzeba negocjowac nie ma panów. A McDonald z Was sie sieje ! Komuniści i złodzieje!

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • 1 (5)

    nakielanin, w dniu 18-10-2019 20:24:32 napisał:

    W końcu! Mogło dojść do tragedii

    odpowiedz

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Zabiegi odmładzające
Makijaż na każdą okazję
Pomoc przy kontroli ZUS
od 50PLN
Konstrukcje stalowe
Budowa magazynów
Nowoczesny styl
Bezpłatne kontrolowanie sprawności amortyzatorów
Sprawdzanie zadymienia i analiza spalin
0

Nie kupisz już miału do celów grzewczych. Zmiany od 1 lipca 2020 r.

Od 1 lipca 2020 r. będzie obowiązywał zakaz sprzedaży miałów z węgla kamiennego dla #gospodarstw domowych oraz kotłów o mocy poniżej 1 MW. Do dyspozycji kupujących pozostaną jedynie droższe paliwa.

(czytaj więcej)
0

Dzień Różnorodności Biologicznej. Dlaczego należy dbać o każdy gatunek?

Środowisko naturalne w ostatnich dekadach musi mierzyć się z wieloma wyzwaniami.# Niestety, za część tych problemów odpowiada człowiek i jego działalność, prowadząca m.in. do intensyfikacji efektu cieplarnianego. Obchodzony z inicjatywy ONZ Międzynarodowy Dzień Różnorodności Biologicznej (22 maja) to dobry moment, by zauważyć, że każdy z nas może przeciwdziałać negatywnym zmianom w światowym ekosystemie.

(czytaj więcej)
0

Pielęgnacja włosów w czasie pandemii koronawirusa. O czym warto pamiętać?

Trwająca pandemia jest odczuwalna we wszystkich dziedzinach życia, szczególnie nasze zdrowie jest# obecnie pod specjalnym nadzorem. To czas, kiedy powinniśmy zwrócić szczególną uwagę na kondycję całego swojego organizmu. Nie zawsze jednak zdajemy sobie sprawę, że aktualna sytuacja może również negatywnie wpłynąć na nasze włosy.

(czytaj więcej)
0

Każdy może zostać szefem kuchni. Wystarczą produkty i pomysł

Czas spędzany w domu i utrudniony dostęp do niektórych produktów, mogą okazać się #źródłem ciekawych pomysłów. Okazuje się, że w na co dzień niedocenianych zasobach domowej spiżarni, drzemie niemały potencjał. O tym, jak własną kuchnię zamienić w prawdziwą fabrykę smakołyków rozmawiamy z Jakubem Kuroniem – szefem kuchni i ekspertem kulinarnym.

(czytaj więcej)