Dziś mamy 5 czerwca 2020, piątek, imieniny obchodzą:

09 kwietnia 2020

Liczba zakażonych rośnie, ale jest też dobra wiadomość. 6 osób wyzdrowiało

Kujawsko-Pomorski Urząd Wojewódzki w Bydgoszczy poinformował o kolejnych #3 osobach zakażonych koronawirusem w województwie.

Wśród nich jest 1 osoba z Bydgoszczy, 1 osoba z powiatu bydgoskiego i 1 osoba spoza naszego województwa (powiat olsztyński). Łącznie w województwie kujawsko-pomorskim potwierdzonych zostało 280 przypadków zakażenia SARS-CoV-2.

- Jednocześnie informuję, że w województwie kujawsko-pomorskim jest kolejnych 6 ozdrowieńców. Łącznie w naszym województwie jest ich 11 – przekazuje rzecznik prasowy Adrian Mól.

Oceń artykuł: 5 5

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (10) Zgłoś naruszenie zasad

    • 7 (7)

    Dorota, w dniu 09-04-2020 12:50:54 napisał:

    Prosze podać dokładną liczbę osób zarażonych w powiecie nakielskim które zostały potwierdzone testem.. Czy Pan Starosta nie może podać konkretnych liczb z podziałem na gminy ? Czy Starostwo mogło by rzetelnie nas mieszkańców informować?

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • 3 (3)

    marco, w dniu 09-04-2020 14:39:45 napisał:

    ile jest chorych z Nakła ?

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (2)
    • 4 (6)

    Zyga, w dniu 09-04-2020 17:45:41 napisał:

    Ludzie ogarnijcie się to jest jedno wielkie oszustwo.

    odpowiedz

    • 0 (2)

    To ja, w dniu 10-04-2020 00:18:57 napisał:

    W Mroczy podobno 5 zarażonych, Kto To taki?

    odpowiedz

    • -1 (1)

    Mroczek, w dniu 10-04-2020 11:03:05 napisał:

    Do „To ja”. Rychu , Krychu i kowola chłopoki. Zadowolony?

    odpowiedz

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Żel UV 5ml
7,50PLN
Ochrona środowiska dla firm
od 50PLN
Budowa stanu surowego
Drobne naprawy
Sprawdzanie zawieszenia pojazdu
Pokój dzienny/ jadalnia/ sypialnia/ biuro
Szkolenia bhp okresowe
od 70PLN
Kasa fiskalna Novitus NANO E
1290 nettoPLN
0

O Stowarzyszeniu Oficerów Więziennictwa. Czym się zamuje?

Przyglądamy się bliżej działalności Stowarzyszenia Oficerów Więziennictwa. Jaka jest jego #historia? Jakie stawia sobie cele? Do czego dąży w swoich działaniach?

(czytaj więcej)
0

Światowy Dzień Środowiska. Ochrona zasobów wodnych to konieczność

Kwestia dostępności wody jest obecnie jednym z największych wyzwań #dotyczących zrównoważonego rozwoju. Nie tylko w odległych zakątkach świata, ale także w Polsce. Obchodzony 5 czerwca z inicjatywy Organizacji Narodów Zjednoczonych Światowy Dzień Środowiska to dobry moment, by zastanowić się, co każdy z nas może zrobić w kontekście ochrony tego życiodajnego zasobu.

(czytaj więcej)
0

Zdrowe odżywianie podczas pracy zdalnej. Przepis na sałatkę w stylu toskańskim

Pomimo cyklicznego znoszenia obostrzeń wielu z nas wciąż pracuje w trybie #zdalnym. A to z kolei stanowi nie lada wyzwanie dla naszej codziennej diety. Inaczej bowiem komponujemy menu zabierane do firmy, inaczej podejść należy do planowania posiłków, pracując w domowym zaciszu. W obu jednak przypadkach kluczem jest zbilansowana dieta, zapewniająca siłę i energię na cały dzień intensywnej pracy.

(czytaj więcej)
0

Każdy może zostać szefem kuchni. Wystarczą produkty i pomysł

Czas spędzany w domu i utrudniony dostęp do niektórych produktów, mogą okazać się #źródłem ciekawych pomysłów. Okazuje się, że w na co dzień niedocenianych zasobach domowej spiżarni, drzemie niemały potencjał. O tym, jak własną kuchnię zamienić w prawdziwą fabrykę smakołyków rozmawiamy z Jakubem Kuroniem – szefem kuchni i ekspertem kulinarnym.

(czytaj więcej)