Dziś mamy 30 maja 2020, sobota, imieniny obchodzą:

13 kwietnia 2019

LUKS START NAKŁO. Zawodnicy na obozie w Hiszpanii

fot.pow

fot.pow

Od 6 kwietnia trójka zawodników LUKS START Nakło przebywa na obozach klimatycznych# Kadry Polski w Hiszpanii.

Nasi zawodnicy przygotowują się do startów w sezonie letnim w doskonałych warunkach treningowych oraz w sprzyjającym klimacie (20-23°C). Zuzanna Strzelewicz przebywa w Loret de Mar natomiast Eryk Kołodziejczak i Dawid Wegner są w miejscowości Lalfas de Pi. Liczymy, że praca włożona na obozie w Hiszpanii przełoży się dobre wyniki w nadchodzącym sezonie.

materiał: LUKS START NAKŁO

Oceń artykuł: 21 0

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (4) Zgłoś naruszenie zasad

    • -3 (11)

    Kibic, w dniu 13-04-2019 13:38:09 napisał:

    Na bogato! Hiszpania! Tylko, żeby palma nie uderzyła do głowy.

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • 5 (7)

    Tomasz, w dniu 13-04-2019 20:23:46 napisał:

    Brawo luks! Widać dobrze idzie tam praca z młodzieżą! Trzymam kciuki za wszystkich zawodników.

    odpowiedz

    • 3 (5)

    Do Kibica !, w dniu 13-04-2019 23:08:57 napisał:

    Drogi Kibicu do Kadry Narodowej są powoływani Ci z najlepszymi wynikami, więc Ci którzy ciężko na to pracują , mają swoje cele w życiu , Ci którzy przy najbliższej okazji będą reprezentować nie tylko miasto ,klub ale też i Kraj w barwach biało-czerwonych i z Orzełkim na piersi! I właśnie po to tam teraz są aby jeszcze lepiej sie przygotowac Co z Ciebie za Kibic skoro taka zazdrość przemawia ??.wstyd ! Gratulacje dla Klubu ! Brawo dla zawodników. Szubin pozdrawia

    odpowiedz

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Bezpłatne kontrolowanie sprawności ustawienia świateł
Wulkanizacja
Materiały eksploatacyjne do wszystkich drukarek
Od 4,90 PLN
Meble kuchenne
Drobne naprawy
Wagi sklepowe
699PLN 500PLN
Konstrukcje stalowe
Rolki termiczne
0,69PLN 0,49PLN
0

Nie kupisz już miału do celów grzewczych. Zmiany od 1 lipca 2020 r.

Od 1 lipca 2020 r. będzie obowiązywał zakaz sprzedaży miałów z węgla kamiennego dla #gospodarstw domowych oraz kotłów o mocy poniżej 1 MW. Do dyspozycji kupujących pozostaną jedynie droższe paliwa.

(czytaj więcej)
0

Dzień Różnorodności Biologicznej. Dlaczego należy dbać o każdy gatunek?

Środowisko naturalne w ostatnich dekadach musi mierzyć się z wieloma wyzwaniami.# Niestety, za część tych problemów odpowiada człowiek i jego działalność, prowadząca m.in. do intensyfikacji efektu cieplarnianego. Obchodzony z inicjatywy ONZ Międzynarodowy Dzień Różnorodności Biologicznej (22 maja) to dobry moment, by zauważyć, że każdy z nas może przeciwdziałać negatywnym zmianom w światowym ekosystemie.

(czytaj więcej)
0

Pielęgnacja włosów w czasie pandemii koronawirusa. O czym warto pamiętać?

Trwająca pandemia jest odczuwalna we wszystkich dziedzinach życia, szczególnie nasze zdrowie jest# obecnie pod specjalnym nadzorem. To czas, kiedy powinniśmy zwrócić szczególną uwagę na kondycję całego swojego organizmu. Nie zawsze jednak zdajemy sobie sprawę, że aktualna sytuacja może również negatywnie wpłynąć na nasze włosy.

(czytaj więcej)
0

Każdy może zostać szefem kuchni. Wystarczą produkty i pomysł

Czas spędzany w domu i utrudniony dostęp do niektórych produktów, mogą okazać się #źródłem ciekawych pomysłów. Okazuje się, że w na co dzień niedocenianych zasobach domowej spiżarni, drzemie niemały potencjał. O tym, jak własną kuchnię zamienić w prawdziwą fabrykę smakołyków rozmawiamy z Jakubem Kuroniem – szefem kuchni i ekspertem kulinarnym.

(czytaj więcej)