Dziś mamy 28 maja 2020, czwartek, imieniny obchodzą:

12 lipca 2019

Eryk Kołodziejczak Mistrzem Polski U18. Kolejne złoto dla Luks Start Nakło

fot. Luks Start Nakło

fot. Luks Start Nakło

Kolejny wielki sukces zawodnika Luks Start Nakło#. Mistrzem Polski i złotym medalistą został Eryk Kołodziejczak, który rzucił oszczepem 700g na odległość 72,07m.

Na stadionie POSiR Golęcin w Poznaniu trwają Mistrzostwa Polski U18 w lekkoatletyce oraz trwa 25. Ogólnopolska Olimpiada Młodzieży. Luks Start Nakło zdobywa coraz wiecej medali mimo niewielkiej reprezentacji na mistrzostwach.

Materiał: Luks Start Nakło

Oceń artykuł: 17 0

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (13) Zgłoś naruszenie zasad

    • 3 (3)

    rm, w dniu 12-07-2019 14:05:12 napisał:

    Gratulacje

    odpowiedz

    • 0 (0)

    Gall, w dniu 12-07-2019 15:23:55 napisał:

    Brawo Eryk

    odpowiedz

    • 1 (1)

    Czytelnik, w dniu 12-07-2019 15:35:07 napisał:

    Brawo trener !

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • -5 (5)

    dzik, w dniu 12-07-2019 19:28:07 napisał:

    te palce to wam połamię jak was spotkam na mieście. patasy

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • 2 (4)

    lolek, w dniu 12-07-2019 21:52:42 napisał:

    gratulacje tylko szkoda ze plagiatujecie "L" tej smiesznej druzyny kopaczy z warszafki

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (3)
    • 0 (0)

    Anonim, w dniu 13-07-2019 00:32:28 napisał:

    Gratulacje od kibica Lecha

    odpowiedz

    • 0 (0)

    markymark, w dniu 13-07-2019 15:51:33 napisał:

    Brawo Eryk,brawo trener.

    odpowiedz

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Prowadzenie akt osobowych
od 30PLN
Sprawdzanie zadymienia i analiza spalin
Meble łazienkowe
Krzesło młodzieżowe
Zestaw wypoczynkowy na stelażu drewnianym
Naczepa platforma
Stół rozkładany + 6 krzeseł
DATECS Maluch E.ko
sugerowana cena producenta: 1351,77PLN
0

Nie kupisz już miału do celów grzewczych. Zmiany od 1 lipca 2020 r.

Od 1 lipca 2020 r. będzie obowiązywał zakaz sprzedaży miałów z węgla kamiennego dla #gospodarstw domowych oraz kotłów o mocy poniżej 1 MW. Do dyspozycji kupujących pozostaną jedynie droższe paliwa.

(czytaj więcej)
0

Dzień Różnorodności Biologicznej. Dlaczego należy dbać o każdy gatunek?

Środowisko naturalne w ostatnich dekadach musi mierzyć się z wieloma wyzwaniami.# Niestety, za część tych problemów odpowiada człowiek i jego działalność, prowadząca m.in. do intensyfikacji efektu cieplarnianego. Obchodzony z inicjatywy ONZ Międzynarodowy Dzień Różnorodności Biologicznej (22 maja) to dobry moment, by zauważyć, że każdy z nas może przeciwdziałać negatywnym zmianom w światowym ekosystemie.

(czytaj więcej)
0

Pielęgnacja włosów w czasie pandemii koronawirusa. O czym warto pamiętać?

Trwająca pandemia jest odczuwalna we wszystkich dziedzinach życia, szczególnie nasze zdrowie jest# obecnie pod specjalnym nadzorem. To czas, kiedy powinniśmy zwrócić szczególną uwagę na kondycję całego swojego organizmu. Nie zawsze jednak zdajemy sobie sprawę, że aktualna sytuacja może również negatywnie wpłynąć na nasze włosy.

(czytaj więcej)
0

Każdy może zostać szefem kuchni. Wystarczą produkty i pomysł

Czas spędzany w domu i utrudniony dostęp do niektórych produktów, mogą okazać się #źródłem ciekawych pomysłów. Okazuje się, że w na co dzień niedocenianych zasobach domowej spiżarni, drzemie niemały potencjał. O tym, jak własną kuchnię zamienić w prawdziwą fabrykę smakołyków rozmawiamy z Jakubem Kuroniem – szefem kuchni i ekspertem kulinarnym.

(czytaj więcej)