Dziś mamy 4 czerwca 2020, czwartek, imieniny obchodzą:

12 lipca 2019

Aleksandra Nowaczewska Mistrzynią Polski U18. Złoto w rzucie młotem

fot. Luks Start Nakło

fot. Luks Start Nakło

Mistrzynią Polski zdobywając złoty medal w rzucie młotem 3 kg została# Aleksandra Nowaczewska (rocznik 2002) z rezultatem 60,47 m, poprawiając tym samym swój rezultat życiowy.

Podczas odbywających się w Poznaniu Mistrzostwach Polski U18 w lekkoatletyce i w 25. Ogólnopolskiej Olimpiadzie Młodzieży zawodnicy LUKS Start Nakło osiągnęli wielki sukces. W kwalifikacji generalnej klub zajmuje trzecie miejsce.

Materiał: Luks Start Nakło

Oceń artykuł: 7 0

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (6) Zgłoś naruszenie zasad

    • 1 (1)

    Nakielanin, w dniu 12-07-2019 15:23:04 napisał:

    Gratulacje

    odpowiedz

    • 2 (2)

    nakielanin, w dniu 12-07-2019 19:03:54 napisał:

    A kiedy dowiemy się o sukcesach młodzieży piłkarskiej z naszego powiatu? Kilka orlików i co dalej? Może szkoleniowcy w tej dyscyplinie nie potrafią wyłowić a potem szkolić,szlifować najlepszych? Dwa złote medale Oprócz ciężarowców Tarpana Start wyrasta na potęgę lekkoatletyczną w powiecie. MP,najlepsze wyniki na świecie oszczepnika to jednak sukcesy przekraczające marzenia nie tylko zawodników ale i ich trenerów.A jednak stało się.Gratulacje.

    odpowiedz

    • 0 (0)

    A.J., w dniu 12-07-2019 21:06:20 napisał:

    Brawa dla Oli,samych sukcesów życzymy.

    odpowiedz

    • 1 (1)

    Mietek, w dniu 12-07-2019 23:21:10 napisał:

    Jestem pod wrażeniem jak rozwija się ten Klub "Luks Start Nakło".Brawo oby tak dalej!

    odpowiedz

    • 0 (0)

    Magdalena , w dniu 12-07-2019 23:22:51 napisał:

    Luks start rządzi !

    odpowiedz

    • 0 (0)

    markymark, w dniu 13-07-2019 15:50:20 napisał:

    Brawo Pusia!!!

    odpowiedz

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Pomoc drogowa
Szampon wiśniowy do włosów farbowanych Joanna 1l
15PLN
Kasy fiskalne Datecs mobilne z kopią elektroniczną
999PLN PROMOCJAPLN
Elzab Delta Max E
sugerowana cena producenta: 2950,70PLN
Nowe stylizacje
Analiza stanu bhp w firmie
od 50PLN
Nadanie modnej linii
Konstrukcje stalowe
0

O Stowarzyszeniu Oficerów Więziennictwa. Czym się zamuje?

Przyglądamy się bliżej działalności Stowarzyszenia Oficerów Więziennictwa. Jaka jest jego #historia? Jakie stawia sobie cele? Do czego dąży w swoich działaniach?

(czytaj więcej)
0

Dzień Różnorodności Biologicznej. Dlaczego należy dbać o każdy gatunek?

Środowisko naturalne w ostatnich dekadach musi mierzyć się z wieloma wyzwaniami.# Niestety, za część tych problemów odpowiada człowiek i jego działalność, prowadząca m.in. do intensyfikacji efektu cieplarnianego. Obchodzony z inicjatywy ONZ Międzynarodowy Dzień Różnorodności Biologicznej (22 maja) to dobry moment, by zauważyć, że każdy z nas może przeciwdziałać negatywnym zmianom w światowym ekosystemie.

(czytaj więcej)
0

Zdrowe odżywianie podczas pracy zdalnej. Przepis na sałatkę w stylu toskańskim

Pomimo cyklicznego znoszenia obostrzeń wielu z nas wciąż pracuje w trybie #zdalnym. A to z kolei stanowi nie lada wyzwanie dla naszej codziennej diety. Inaczej bowiem komponujemy menu zabierane do firmy, inaczej podejść należy do planowania posiłków, pracując w domowym zaciszu. W obu jednak przypadkach kluczem jest zbilansowana dieta, zapewniająca siłę i energię na cały dzień intensywnej pracy.

(czytaj więcej)
0

Każdy może zostać szefem kuchni. Wystarczą produkty i pomysł

Czas spędzany w domu i utrudniony dostęp do niektórych produktów, mogą okazać się #źródłem ciekawych pomysłów. Okazuje się, że w na co dzień niedocenianych zasobach domowej spiżarni, drzemie niemały potencjał. O tym, jak własną kuchnię zamienić w prawdziwą fabrykę smakołyków rozmawiamy z Jakubem Kuroniem – szefem kuchni i ekspertem kulinarnym.

(czytaj więcej)