Dziś mamy 4 czerwca 2020, czwartek, imieniny obchodzą:

16 września 2019

14 urodziny ŚDS w Nakle. Nie zabrakło życzeń i urodzinowego tortu

fot. ŚDS w Nakle

fot. ŚDS w Nakle

W tym roku we wrześniu Środowiskowy Dom Samopomocy w Nakle nad Notecią obchodzi # 14-ste urodziny.

Z tej okazji kierownik Pan Jerzy Dubiel zaprosił całą społeczność środowiskowego na uroczysty poczęstunek do Starego Spichlerza.

Wśród gości, którzy pojawili się na imprezie był Pan Tomasz Miłowski - Wicestarosta Nakielski, Pan Marek Durałek Dyrektor PCPR i Pan Piotr Hemmerling - zastępca, nie zabrakło też Pani Ewy Kistowskiej - Dyrektor DPS w Nakle nad Notecią.

Były życzenia, wspomnienia i snucie planów na przyszłość. Prace w Centrum Akceptacji i Aktywizacji Społecznej w Paterku dobiegają końca, więc niedługo ŚDS zmieni swoją siedzibę z ulicy Parkowej w Nakle - na Wyzwolenia w Paterku.

Przeprowadzka wywołuje już teraz sporo emocji wśród środowiskowej społeczności. Miłym akcentem była niespodzianka dla pracowników i zaproszonych gości, którą przygotowali uczestnicy ŚDS.

A dla ŚDS w Nakle jeszcze raz - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!

materiał: ŚDS w Nakle

Oceń artykuł: 10 1

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (3) Zgłoś naruszenie zasad

    • 3 (5)

    Piotr h., w dniu 16-09-2019 18:40:20 napisał:

    Najlepszy jest ten co wszystkie stanowiska zwiedził z powiecie i wylądował tu

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • 1 (3)

    Mig, w dniu 16-09-2019 20:40:00 napisał:

    Najgorszy jest ten na M co wszystko skutecznie rozwalil

    odpowiedz

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Fotopuzzle z nadrukiem A4
26,90PLN
Budowa domu pod klucz
Koloryzacja - nowoczesne techniki
Elzab Delta Max E
sugerowana cena producenta: 2950,70PLN
Meble łazienkowe
Fale radiowe - przeciwzmarszczkowe
Meble kuchenne
Kasy fiskalne Datecs
1200PLN PROMOCJAPLN
0

O Stowarzyszeniu Oficerów Więziennictwa. Czym się zamuje?

Przyglądamy się bliżej działalności Stowarzyszenia Oficerów Więziennictwa. Jaka jest jego #historia? Jakie stawia sobie cele? Do czego dąży w swoich działaniach?

(czytaj więcej)
0

Dzień Różnorodności Biologicznej. Dlaczego należy dbać o każdy gatunek?

Środowisko naturalne w ostatnich dekadach musi mierzyć się z wieloma wyzwaniami.# Niestety, za część tych problemów odpowiada człowiek i jego działalność, prowadząca m.in. do intensyfikacji efektu cieplarnianego. Obchodzony z inicjatywy ONZ Międzynarodowy Dzień Różnorodności Biologicznej (22 maja) to dobry moment, by zauważyć, że każdy z nas może przeciwdziałać negatywnym zmianom w światowym ekosystemie.

(czytaj więcej)
0

Zdrowe odżywianie podczas pracy zdalnej. Przepis na sałatkę w stylu toskańskim

Pomimo cyklicznego znoszenia obostrzeń wielu z nas wciąż pracuje w trybie #zdalnym. A to z kolei stanowi nie lada wyzwanie dla naszej codziennej diety. Inaczej bowiem komponujemy menu zabierane do firmy, inaczej podejść należy do planowania posiłków, pracując w domowym zaciszu. W obu jednak przypadkach kluczem jest zbilansowana dieta, zapewniająca siłę i energię na cały dzień intensywnej pracy.

(czytaj więcej)
0

Każdy może zostać szefem kuchni. Wystarczą produkty i pomysł

Czas spędzany w domu i utrudniony dostęp do niektórych produktów, mogą okazać się #źródłem ciekawych pomysłów. Okazuje się, że w na co dzień niedocenianych zasobach domowej spiżarni, drzemie niemały potencjał. O tym, jak własną kuchnię zamienić w prawdziwą fabrykę smakołyków rozmawiamy z Jakubem Kuroniem – szefem kuchni i ekspertem kulinarnym.

(czytaj więcej)